Predstavljanje kolaborativne platforme u okviru NEXT projekta

03.03.2015

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja organizuje radionicu u okviru projekta NEXT

Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja organizuje radionicu u okviru projekta NEXT (Collaborative platform to support research and technology transfer), koji je deo programa Adriatic IPA Cross Border Cooperation 2007 – 2013.

Projekat realizuje 11 partnera iz 6 zemalja: Italija, Hrvatska, Albanija, Bosna i Hercegovina, Srbija i Crna Gora. Vodeći partner na projektu je italijanska regija Marke, a partner u Srbiji je Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja.

Projekat ima za cilj stvaranje mreže izmedju poslovne, institucionalne i akademske zajednice kroz formiranje kolaborativne platforme izmedju istraživackih centara, preduzeća i istraživača koja će stimulisati i podržati put inovacija.

Radionica u okviru projekta NEXT će se održati u utorak, 10.03.2015. godine, u 11h, u Biznis inovacionom centru u Kragujevcu, Trg topolivaca 4. 

Cilj planirane radionice je predstavljanje kolaborativne platforme i procesa registracije. Registrovani korisnici mogu da prezentuju i promovišu svoje proizvode / usluge/ procese/ tehnologe, poboljšaju svoju poziciju na internacionalnom tržištu, stupe u kontakt sa preduzećima, istraživačko - razvojnim institucijama, finansijskim i vladinim institucijama i potencijalnim investitorima na nacionalnom i internacionalnom nivou zainteresovanim za saradnju, istraže dostupne izvore finansiranja i mogućnosti uključivanja u evropske projekte.

Uključivanje na kolaborativnu platformu ne podrazumeva nikakve materijalne i finansijske obaveze.

Agendu događaja možete preuzeti OVDE.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice