Predstavljanje "Lobodms"-a Lokalnoj samoupravi Grada Kragujevca

31.07.2015

U petak 31. jula 2015. u prostorijama Skupštine grada Kragujevca održana prezentacija Document management system-a "Lobodms"

Na inicijativu Gradske uprave za upravljanje projektima, održivi i ravnomerni razvoj i IKT klastera Centralne Srbije, danas je održana prezentacija document managament systema "Lobodms" predstavnicima Lokalne samouprave Grada Kragujevca.

Svoj proizvod "Lobodms" predstavila je članica IKT klastera Centralne Srbije, firma DM Dokumenten Management Gmbh, ogranak u Kragujevcu, koja predstavlja prvu outsourcing firmu u Srbiji koja je osnovana u Kragujevcu još pre 16 godina, i od tada se bavi razvojem "Lobodms"-a. Firma ima preko 450 zadovoljnih klijenata, pre svega, u Nemačkoj, Švajcarskoj i drugim zemljama Evrope, ali i dosta klijenata u Srbiji, koji su implementirali i koriste ovaj document management sistem u svom radu.

Prezentacija je inicirana kao odgovor na aktuelnu potrebnu Lokalne samouprave da unapredi svoju informacionu infrastrukturu u smislu potencijalnog uvođenja efikasnog softverskog rešenja za napredno upravljanje dokumentacijom, na nivou cele Lokalne samouprave. Kvalitetan document management sistem "Lobodms", pažljivo implentiran u Lokalnoj samoupravi može da dovede do ogromnih ušteda u resursima i značajnom unapređenju efikasnosti rada Lokalne samouprave, a što sve zajedno predstavlja osnov za efektivnu implementaciju sistema E-uprave. 

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice