Prijavite svoj IoT startap na challengeUP i osigurajte podršku Intela, Cisca i hub:rauma

18.05.2015

Kompanije Intel, Cisco i Deutsche Telekom pokrenule su novi program koji ima za cilj da edukuje i osposobi IoT startape, te ih spremi za komercijalizaciju i nastup na velikim tržištima. 

Radiš na zanimljivom ‘Internet of Things’ startapu koji svoju tehnologiju želi da primeni u realnom svetu? Kompanije Intel, Cisco i Deutsche Telekom pokrenule su novi program koji ima za cilj da edukuje i osposobi IoT startape, te ih spremi za komercijalizaciju i nastup na velikim tržištima. Požuri, prijave su otvorene do 25. maja!

Internet of Things danas predstavlja budućnost Interneta, ali i fokus mnogobrojnih kompanija. Intel i Cisco među prvima su prihvatili IoT kao trend koji oblikuje njihovo buduće poslovanje, a sa ciljem pružanja podrške mladim startapima koji rade na zanimljivim tehnologijama i hardverskim proizvodima, pomenute korporacije udružile su se sa akceleratorom Deutsche Telekom-a, hub:raum, kako bi kreirale jedinstveni program.

Pod imenom challengeUp, takmičenje nastoji da okupi najbolje i najinovativnije IoT startape na području Centralne i Istočne Evrope, te im pruži mogućnost za petodnevnu, intenzivnu obuku u Krakowu sa profesionalcima i mentorima – kako bi dodatno usavršili svoje proizvode.

Dvanaestoro najboljih proći će u sledeći krug gde ih čeka obuka u trajanju od četiri meseca u prostorijama hub:raum-a u Krakowu, dok je finalni događaj pod nazivom challengeUp Summit zakazan za novembar kada će timovi predstaviti svoje proizvode i tehnologiju investitorima, preduzetnicima, direktorima velikih korporacija i predstavnicima medija.

Više informacija možete dobiti na sajtu Netokracije.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice