Quantox Technology nova članica Klastera

05.04.2017

Quantox Technology kompanija zvanično pristupila članstvu IKT klastera Centralne Srbije

Brzo rastuća i jedna od najvećih kompanija iz Centralne Srbije, firma Quantox Technology zvanično je pristupila članstvu IKT klasteru Centralne Srbije. Kao buduća punopravna članica Klastera zalagaće se za ubrzani razvoj IT sektora u Centralnoj Srbiji kroz neposredno delovanje u okviru Klastera. Kompanija Quantox Technology je prepoznala značaj udruživanja u cilju efikasne i efektivne razmene ideja i informacija i kreiranje eko sistema koji će imati povoljne uslove za razvoj IT zajednice na svim nivoima.

Kompanija Quantox Technology se ubrzano širi i napreduje sa sedištem u Beogradu, Čačku a od skoro i u Kragujevcu. Da to nije sve, kompanija će od narednog meseca imati svoje kancelarije i u Kaliforniji u Sjedinjenim Američkim Državama, što sve govori kakve ozbiljne ambicije kompanija ima i na globalnom nivou. 

O kompaniji:

Quantox Technology od 2006. godine pruža kreativna rešenja koja omogućavaju prave rezultate na polju veb dizajna i razvoja. Kroz talenat i maštu stvara statičke i interaktivne veb sajtove, veb aplikacije, blogove, CMS sisteme i sl. Klijenti kompanije su mala i srednja preduzeća kao i regionalne i internacionalne kompanije iz različitih sfera života i industrija, pretežno na tržištima SAD, Evrope i regiona.

Kompanija je specijalizovana za consulting, Web Design, FE Development, BE Development, Database design, System administraciju, Web Hosting, Copywriting Content, Technical Support.

Više o kompaniji možete saznati preko zvaničnog veb portala na adresi: https://quantox.com/.

Dobrodošli u IKT klaster Centralne Srbije!

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice