Saznajte više o HTML5 i CSS3 na SmartWeb konferenciji u Bukureštu

15.07.2015

Drugu godinu zaredom, prestonica Rumunije ugostiće konferenciju SmartWeb – jedan od najznačajnijih događaja u ovom delu Evrope kada je web dizajn i programiranje u pitanju.

Kao i prošle, i ove godine organizatori najavljuju zanimljiva predavanja, ali i celodnevnu radionicu posvećenu CSS-u.  SmartWeb 2015. održaće se od 21. do 22. septembra u konferencijskoj sali hotela JW Marriot u Bukureštu, gde će se ponovo okupiti veliki broj web dizajnera i developera iz čitavog regiona. Iz organizacije ističu da su ambicije za ovogodišnju konferenciju porasle, te da je jedan od ciljeva i približavanje događaja što većem broju posetilaca iz regiona.

Oni će imati priliku da čuju predavanja o responzivnom web dizajnu, HTML5 i CSS3, CSS, kao i da upoznaju mnogobrojne internacionalne profesionalce kao što su: Andy Hume (Twitter), Soledad Penades (Mozilla), Tobias Ahlin (Lookback ex. Github i Spotify), Roy Tomeij (Advanced SASS), Stephen Hay (Zero Interface), Petro Salema (Gentics) i Bruce Lawson (Opera).

Više informacija na sajtu Netokracije.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice