"Science 2 Business" događaj

05.06.2015

U četvrtak, 11. juna 2015. godine u 15h u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu održaće se "Science 2 Business" događaj

Centar za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu i IHIS Naučno-tehnološki park Zemun organizuju događaj, u četvrtak, 11. juna 2015. godine u 15h u svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1, na kome će biti predstavljen koncept saradnje nauke i privrede kroz “Science2Business” bazu.

Baza je kreirana u toku realizacije projekta “Mapiranje naučno-istraživačkog potencijala Univerziteta u Beogradu”, sa ciljem da se ojača postojeća i ostvari nova saradnja akademije i privrede.

Govornici će ovom prilikom ukazati na značaj ove saradnje, kako za razvoj ova dva sektora, tako i za opšti privredni rast Srbije i njeno bolje pozicioniranje na evropskom i svetskom tržištu, nakon čega je planiran koktel tokom kog će, verujemo već doći do inicijalnog kontakta i razgovora o budućoj saradnji. Pozivnica i agenda.

Učešće na događaju je besplatno.

Svi zainteresovani mogu potvrditi svoj dolazak (ime, prezime i institucija iz koje dolaze) elektronski na adresu: ctt@rect.bg.ac.rs  do 9. juna. 2015. godine.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice