Seavus CodeTalks posvećen frontend tehnologijama

22.10.2021

Seavus organizuje online događaj Code Talks, koji će se održati 28. oktobra u 16:30h.

Ako ste tehnološki entuzijasta zainteresovan za frontend tehnologije i želite da kombinujete veštinu dizajna sa veštinom programiranja, imamo nekoliko uzbudljivih vesti za Vas. Seavus, međunarodna kompanija za razvoj softvera i konsalting organizuje online događaj Code Talks, koji će se održati 28. oktobra u 16:30h

Ovaj događaj je posvećen  frontend tehnologijama. Imaćete priliku da čujete iz prve ruke o mikro frontend arhitekturi i Angular aplikacijama. Kroz tehničko i praktično znanje i primere, učesnici će moći da nauče o novim tehnologijama i unaprede svoje veštine.
Domaćini događaja biće stručnjaci kompanije Seavus, Igor Joshevski – Technology Line Manager i Dimitar Chetelev - Intermediate Developer u Telecom division u kompaniji Seavus.

Igor Joshevski će detaljno razmotriti “Mikro frontend arhitekturu” (“Micro Frontend Architecture”), objašnjavajući proces kreiranja mikro frontenda i definiciju  mikro aplikacija. Imaćete priliku da saznate više o mikro frontend arhitekturi, planiranju i integraciji, kao i o prednostima i nedostacima korišćenja ove arhitekture. Osim toga, razumećete zašto i kada programeri odlučuju da koriste mikro frontendove i koja je korist od njihovog korišćenja. 
 
Druga tema na ovom događaju biće “Miris Koda kod Angular aplikacija” (“Code smells in Angular Applications”) koju će prezentovati Dimitar Chetelev. U svojoj prezentaciji, on će podeliti neke od zamki u koje Angular programeri lako upadaju, zašto nastaju i kako možete sprečiti njihovo ponavljanje.   
                                                                                                              
Događaj Code Talks će se završiti sa TheLionTalk panelom gde će svi učesnici imati priliku da dobiju odgovore na svoja pitanja.

Rezervišite svoje mesto već danas i iskoristite ovaj događaj kao odličnu priliku da naučite nove stvari, poboljšate svoje veštine, dobijete odgovore na svoja pitanja, steknete nove veze i prijatelje, kao i da budete okruženi drugima koji su strastveni po pitanju finansijskih inovacija i novih tehnologija.

Seavus® je kompanija za razvoj softvera i konsultantske usluge sa dokazanim iskustvom u uspešnim poslovnim softverskim rešenjima. Kompanija ima preko 850 IT stručnjaka širom sveta i nudi širok spektar softverskih proizvoda, rešenja i usluga, uspešno pokrivajući evropsko i američko tržište kroz više kancelarija i predstavništava širom sveta. Portfolio rešenja i usluga uključuje BSS / OSS, CRM, CEM, Business Intelligence solutions, ALM, Embedded programming (Ugrađeno programiranje), poslovne i potrošačke proizvode, mobilne aplikacije i gaming solucije, Managed Services, kao i konsalting i razvoj aplikacija na zahtev klijenata. Portfolio kompanije Seavus čini veliki broj klijenata, uključujući globalne telekom operatere i proizvođače mobilnih i elektronskih uređaja, organizacije u bankarskom i finansijskom sektoru, tehnologiji, obrazovanju, zdravstvu itd.


 

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice