Seavus nova članica IKT klastera Centralne Srbije

12.03.2019

Naše članstvo konstantno raste i okuplja sve relevantne aktere sa teritorije Srbije sa ciljem daljeg razvoja IT sektora

Želimo da poželimo dobrodošlicu kompaniji Seavus u članstvo IKT klastera Centralne Srbije sa željom da zajedno uradimo mnogo dobrih stvari za IT Centralne Srbije. Kompanija Seavus je prepoznala značaj udruživanja i pristupanja našoj asocijaciji sa ciljem podsticanja zajedničkih akcija i projekata ali i razvoja kancelarije u Kragujevcu. Pored Kragujevca, kompanija ima kancelarije u Nišu, Beogradu i Novom sadu i još 13 drugih lokacija širom sveta.

Zajednička polja saradnje prepoznata su kroz zajednički rad na razvoju Klaster akademije i generisanju dodatne IT radne snage, kroz zajedničke projekte ali i kroz zajednički rad na organizaciji različitih IT događaja na teritoriji Centralne Srbije. Cilj je da se kroz delovanje u okviru Klastera osnaži poslovno okruženje od koga će imati benefite sve članice Klastera ali i ostali akteri koji deluju sa ciljem uanapređenja IT sektora i biznis okruženja uopšte.

Seavus je kompanija za software development i konsalting sa dokazanim iskustvom u pružanju visokokvalitetnih biznis rešenja za klijente različitih kategorija, pokrivajući evropsko i tržite SAD sa nekoliko kancelarija koje su locirane širom sveta. Postoji već 19 godina, ima 17 kancelarija i opslužuju 3.500+ klijenata širom sveta sa znanjem i veštinama koje poseduje preko 900 IKT eksperata koje zapošljavaju u svojoj kompaniji.

Seavus je u Kragujevcu i okolini već prepoznat kao kompanija koja mnogo brine o svojim zaposlenima i daje im šansu da razvijaju svoje veštine i znanja između ostalog i kroz događaje kao što je Seavus codeTalks, koji su veoma posećeni širom cele Srbije i veoma korisni za programere.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice