Seavus organizuje vebinar “Put digitalne transformacije u bankarskoj industriji: ostvarivanje očekivanja korisnika sa IT uslugama“

15.04.2021

PRESS RELEASE

15.04.2021. – Kompanija Seavus®, jedna od vodećih kompanija za razvoj softvera i IT konsultantskih usluga u regionu, 27.04. sa početkom u 11 časova organizuje besplatni vebinar na temu: “Put digitalne transformacije u bankarskoj industriji: ostvarivanje očekivanja korisnika sa IT uslugama“. Glavna ideja ovog vebinara jeste da se pruži uvid u savremene trendove i sve izazove sa kojima se banke danas susreću, kao i da se pokažu primeri dobre prakse o načinima kako tehnologija može da podrži sve ovo.

„Veliko nam je zadovoljstvo da organizujemo ovaj vebinar gde ćemo imati priliku da diskutujemo o trendovima u bankarstvu i fintech-u,“ Rekla je Tatjana Boševska, menadžer divizije koja se bavi isključivo IT rešenjima za bankarsku industriju. Ona ističe da je ovo jedinstvena prilika da se čuju predstavnici banaka i eksperti iz ove oblasti, njihovi konkretni problemi na putu digitalne transformacije, kao i predstave IT rešenja uz pomoć kojih su ove probleme prevazišli.

Samo neke od tema o kojima će stručnjaci iz bankarske industrije diskutovati su: digitalno iskustvo korisnika, otvoreno bankrastvo, modernizacija bankovnih sistema, izazovi sajber bezbednosti i bezbednost podataka.

Svi koji su zainteresovani da se priključite se diskusiji o mogućim načinima prevazilaženja izazova, sa kojima se banke i finansijske institucije danas susreću, putem IT tehnologija i usluga, mogu da se prijave na ovaj besplatnoi vebiran putem ovog linka.

Seavus

Seavus® je kompanija za razvoj softvera i konsalting sa dokazanim iskustvom u pružanju uspešnih poslovnih softverskih rešenja. Kompanija ima preko 800 zaposlenih širom sveta i pruža širok spektar proizvoda i usluga, uspešno pokrivajući evropsko i svetsko tržište iz nekoliko predstavništava širom sveta. Kompanijski portfolio koji se neprestano proširuje pokriva BSS/OSS, CRM, CEM, Business Intelligence rešenja, ALM, embedded programiranje, poslovne i potrošačke proizvoide, mobilne aplikacije i ‘gaming’ rešenja, managed services, kao i razvoj ‘custom’ aplikacija, konsalting i ‘resourcing’. Seavus-ov portfolio uključuje i preko 4.000 klijenata, među kojima su vodeći svetski telekom operateri, proizvođači telefona, organizacije iz sektora bankarstva i finansija, potrošačke elektronike, tehnologije, obrazovanja, vlade, zdravstva, itd.

Danas, Seavus ima 15 operativnih kancelarija lociranih u nekoliko zemalja, uključujuću Švedsku, USA, Severnu Makedoniju, Belarusiju, Moldaviju, Švajcarsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu sa strategijom kontinuiranog rasta.

Banking divizija ima preko 130 eksperta i već 20 godina uspešno pruža IT usluge u dizajnu, razvoju i integraciji sistema modernih bankovnih IT rešenja.

ARICOMA Group

Najveći ICT holding u Češkoj republici. Grupa u svom sastavu sadži kompanije Seavus, AUTOCONT, Cleverlance, DataSpring, AEC, Cloud4com and Internet Project. Kompanije ARICOMA Grupe pružaju širok sprektar usluga, od dizajna ICT arhitekture, preko infrastructure i Cloud servisa i implementacije korporativnih aplikacija, do razvoja sopstvenih softverskih rešenja i pružanja outsoursing usluga. Prošle godine je ukupni prihod grupe premašio 7 milijardi kruna. 

Media kontakt:
Marina Domazetovska
Marketing Manager, Seavus Group
T +3892 3097 400
M +38971 229 112 
E marina.domazetovska@delete-me.seavus.com

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice