SEETEST 2016, Bukurešt, 15/16 septembar

25.03.2016

Peta SEETEST – konferencija softver testera Jugoistočne Evrope će biti održana u Bukureštu, 15. i 16. septembra 2016. godine. SEETEST 2016 organizuju SEETB, Quality House Ltd. i ANIS, a Vojvođanski IKT klaster je jedan od partnera konferencije.

Na konferenciji će govoriti uvodničari i predavači sa međunarodnim iskustvom i reputacijom, kao i odabrani predavači iz zajednice testera i inženjera kvaliteta. SEETEST 2016 je međunarodna konferencija, pa će sva predavanja i prezentacije biti na engleskom jeziku.

Vodeći stručnjaci će 15. i 16. setpembra doći u prestonicu Rumunije da na ovom događaju podele najnovija saznanja, uvide u praksu i istraživanja, kao i iskustva u testiranju i obezbeđenju kvaliteta softvera. Iskoristite priliku da s upoznate sa stručnjacima i VIP ličnostima ovog biznisa – tokom konferencije ili na društvenim događajima koji će biti organizovani.

Po tradiciji, program konferencije će biti podeljen na dva dana – jedan dan za tutorijale (15/09) i drugi za predavanja i prezentacije (16/09). Tokom oba dana trajaće i izložba, na kojoj će kompanije iz celog sveta prikazati svoje alate i usluge u sferi kvaliteta softvera.

Izvor: Vojvođanski IKT klaster

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice