Sporazum o poslovnom romingu (Business Roaming Agreement - BRA)

23.06.2017

Nove usluge za članove Klastera kroz Sporazum o poslovnom romingu

Internacionalizacija – Vaš besplatan pristup međunarodnoj infrastrukturi

IKT klaster Centralne Srbije je deo Sporazuma o poslovnom romingu (Business Roaming Agreement – BRA) od juna 2017. godine i sa zadovoljstvom kreće sa novom uslugom za svoje članice, koja podrazumeva obezbeđivanje besplatnog pristupa infrastrukturi i podršci klasterskih organizacija iz više od 80 različitih lokacija širom sveta. Koordinator BRA mreže je nemački partner CyberForum (www.en.cyberforum.de).

O Sporazumu o poslovnom romingu

Sve partnerske organizacije (klasteri) pružiće infrastrukturu (na primer, kancelarijski prostor, lokalno znanje i povezivanje sa članicama klastera) za članove drugih partnerskih organizacija za određeni period (maksimum 5 dana) besplatno. Za više informacija posetite: www.clusterize.org.

Zašto postati deo Sporazuma o poslovnom romingu

Da li se na redovnoj osnovi povezujete za poslovnim partnerima i imate sastanke koji se ponavljaju u različitim gradovima Evrope ili sveta. Da li želite da napravite nove ugovore u zemljama u inostranstvu? Iskoristite prednost lokalnog znanja i ličnih kontakata klaster menadžera širom sveta primenom Sporazuma o poslovnom romingu! Ova usluga je dostupna samo za članove IKT klastera Centralne Srbije keko bi ostvarili i olakšali poslovanje u inostranstvu.

Kako mogu da pristupim ovim dodatnim uslugama?

Pretpostavimo, primera radi, da želite da održite sastanak u gradu Karlsruhe i potrebno Vam je nešto radnog prostora ili konferencijska sala? Jednostavno napravite kontakt direktno sa lokalnim BRA partnerom preko mejla ili telefona i oni će podržati Vaš zahtev. Ostvarite pristup stotinama lokacija širom sveta. Lista i kontakt detalji svih partnerskih organizacija i njihove lokacije mogu se pronaći na: www.clusterize.org.

Koliko košta ova usluga?

Učešće u Sporazumu o poslovnom romingu je besplatno za članice IKT klastera Centralne Srbije. Iskoristite ovaj program za poslovno povezivanje širom sveta. Sporazum o poslovnom romingu radi po modelu razvoja sinergija kroz saradnju između partnerskih klasterskih organizacija. Štaviše, što češće ugostimo članice partnerskih klastera imaćemo veće benefite za naše članice i za ceo naš region.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice