Spring Demo dan i novčane nagrade za CleanTech startape

02.03.2022

Za samo godinu dana, Demo dane, koje organzuje Impakt Hab, propratilo je više od 600 posetilaca

24 startapa predstavilo se pred 35 investitora, a zahvaljujući Impakt Hab akceleratorskom programu ostvarili su investicije u ukupnoj vrednosti od 3.53 miliona dolara. Zaštitni znak Impakt Haba su osnivačice, kojih je prošle godine bilo više od 50, a koje su uz pomoć zajedničkog projekta Impakt Hab tima i USAD-a uspele da ostvare investicije u ukupnoj vrednosti od 2,5 miliona dolara.

Poseban uspeh koji je ostvaren u prošloj godini jeste investicija od strane Impakt Haba, kroz ClimAccelerator Beyond 2021, u iznosu od 93 hiljade dolara, a koja je raspodeljena na 6 startapa, čiji je fokus izrada rešenja koja utiču na zaštitu životne sredine.

Ono što je sjajna vest jeste da je Impakt Hab i ove godine osigurao dodatno investiranje startapa iz ove niše!

U okviru prolećnog Western Balkan Demo dana startapi iz ove oblasti imaće prilku da udju u razmatranje za novu rundu investicija. Sem toga pripremljene su i posebne novčane nagrade (u pojedinačnom iznosu od 5 hiljada dolara) za najbolje koji dalje nastavljaju svoj razvoj sa stručnim timom.

Spring Demo Day održaće se 17. marta, hibridno, u 3D virtuelnom i fizičkom prostoru Impakt Haba, kroz koji će se kretati ne samo investitori i preduzetnici, već i svi zainteresovani posetioci.

Sem CleanTech startapa, na prijavu se posebno ohrabruju startapi iz oblasti post-korona industrija, digitalnih medija, audio tehnologija, rešenja koja utiču na budući način rada.

Ovo je odlična prilka za sve one koji žele da se povežu sa investitorima i liderima koji pretežno deluju na US tržištu. Predstavnici Studio X Ventures i ove godine Demo dan Impakt Haba koriste kao priliku za otkrivanje novih startapa sa kojima bi sarađivali.

Žiri, sastavljen od medjunarodnih i domaćih eksperata, ocenjiivaće “pitch” izabranih startapa, a najbolji će imati prilku da uđu u Impakt Hab akceleratorski program, čija je komercijalna vrednost 5 hiljada eura.

Prijave za startape traju do 8. marta, a popunjavanjem forme zakazuje se razgovor sa Impakt Hab timom, koji vrši dalju selekciju.

Forma za sve zainteresovane posetioce je na linku.

Vidimo se 17. marta!

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice