Tech Tailors nova članica IKT klastera Centralne Srbije!

12.07.2019

Mlada i ambiciozna firma iz Kragujevca, Tech Tailors, postala je članica IKT klastera Centralne Srbije

Tech Tailors je kompanija osnovana od strane pet prijatelja koji zajedno rade u razvojnoj industriji već više od 10 godina. Iz različitih pozadina ovaj iskusan tim pokriva kopletan proces razvoja. Od komuniciranja sa krajnjim korisnicima i prikupljanja korisničkih priča, kroz kreiranje najefikasnijih, lepih UX ekrana i postavljanje razvojnog procesa, do automatizacije kvaliteta i kontinuirane isporuke. Rad sa više od 140 inženjera za veliku američku kompaniju na 7 enterprise i 4 mobilne aplikacije timu je dao ogromno iskutvo koje sada nude kroz kompaniju Tech Tailors.

Kompanija je prepoznala značaj udruživanja i zato je i pristupila IKT klasteru Centralne Srbije preko kojeg želi da stupi u kontakt sa novim klijentima, da se uključi u aktuelne trendove digitalne transformacije, da učestvuje u razvoju Klaster akademije i da iskoristi Klaster kao platformu za internacionalizaciju i izlazak na nova tržišta.

Ovom prilikom želimo srdačnu dobrodošlicu u članstvo IKT klastera Centralne Srbije kompaniji Tech Tailors sa kojom smo sigurni da ćemo napraviti velike rezultate u zajedničkom radu!

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice