Technologica nova punopravna članica Klastera

14.06.2018

Kompanija Technologica iz Beograda postala deo IKT klastera Centralne Srbije

Veliko nam je zadovoljstvo da predstavimo našu novu članicu, kompaniju Technologica iz Beograda, koja je prepoznala značaj delovanja kroz asocijaciju kao što je naša i to kroz punopravno članstvo. Iako iz Beograda, kompanija je prepoznala rad IKT klastera Centralne Srbije iz Kragujevca i želela je da postane deo razvoja Centralne Srbije u smislu promocije i stvaranja povoljnog ambijenta za razvoj IT-a. Pripajanje kragujevačkom IT klasteru, sa druge strane, ima i logičan sled koji se ogleda u bliskoj saradnji IKT klastera Centralne Srbije i Bugarskog IT klastera iz Sofije (čija je članica upravo matična firma Technologica iz Sofije) koja se ogleda u aktivnom zajedničkom delovanju u okviru Balkan and Black Sea ICT Clusters mreže (BBSICTCN).

Kao ćerka firme Technologica iz Sofije, Tehnologika d.o.o. Beograd se bavi distribucijom softvera za upravljanje CNC i CMM mašinama, Autodesk softveri, odnosno, bivši Delcam (PowerMill, FeatureCAM, PowerShape, PowerInspect i ArtCAM). Takođe, bave se i distribucijom CREAFORM 3d skenera za rezervni inženjering i kontrolu kvalteta i distribucijom STRATASYS 3d štampača, koji zastupaju dve različite tehnologije PolyJet i FDM.

Pored novih tehnologija i 3d rešenja, Tehnologika d.o.o. Beograd se bavi i distribucijom svog vlastitog HR softvera za upravljanje ljudskim resursima. Zastupaju softverski paket HeRMeS i lideri su u regionu sa preko 100 zadovoljnih korisnika u zemlji i regionu.

Dobrodošli u IKT klaster Centralne Srbije!

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice