Telnet kompanija iz Čačka, nova članica Klastera

29.12.2016

Članstvo Klastera obogaćeno je za još jednu IT kompaniju, kompaniju Telnet iz Čačka

Veliko nam je zadovoljstvo i čast da vas obavestimo da se članstvu IKT klastera Centralne Srbije priključila i kompanija Telnet doo iz Čačka, koja posluje na tržištu skoro 20 godina. Kompanija Telnet je prepoznala značaj udruživanja i deljenja zajedničkih ciljeva, ideja i resursa u svrhe postizanja višeg stepena vidljivosti i konkurentnosti koji se mogu postići članstvom u Klasteru.

Kompanija ima interesa da se pridruži Klasteru iz više razloga, pre svega pribavljanja novih kadrova kroz Klaster akademiju, povezivanje sa ostalim članovima, izlazak na nova tržišta i dolaženje do novih klijenata, partnera i saradnika. Svakako je prepoznala mogućnost za postizanje višeg stepena vidljivosti i prepoznatljivosti, kako na domaćem, tako i na internacionalom nivou kroz intenzivne aktivnosti koje Klaster svakodnevno sprovodi.

Telnet je kompanija za razvoj softvera koja se pretežno bavi outsourcing-om, sa sedištem u Čačku. Njihov core business jeste izrada softvera za klijente iz Srbije, za koje pruža kontinuiranu i potpunu podršku i održavanje, ali izrađuju i projekte po specifikacijama klijenata širom sveta. Njihovi proizvodi i usluge prisutni su pored domaćeg tržišta najviše na tržištima Sjedinjenih američkih država, Velike Britanije i Francuske.

Još jednom želimo dobrodošlicu našoj novoj članici kompaniji Telnet iz Čačka!

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice