TIM ELLIS - Podrška i akceleracija visokotehnoloških startup-a

06.04.2017

Predavanje Tim Ellis - a u Kragujevcu, na temu: Podrška i akceleracija visokotehnoloških startup-a

Razvojni biznis centar Kragujevac, IKT Klaster Centralne Srbije, Prirodno-matematički fakultet i Fakultet inženjerskih nauka u Kragujevcu, uz podršku Švajcarskog preduzetničkog programa imaju čast da vas pozovu na predavanje na temu: Podrška i akceleracija visokotehnoloških startup-a, koje će održati g.Tim Ellis. Predavanje će se odžati u petak, 07.04.2017.u 13.00h u sali A-II-1 Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu.

Tim Ellis je iskusni preduzetnik, veteran u industriji tehnologije i ekspert u formiranju visokotehnoloških kompanija u njihovim začecima.

Od početka 90-tih do sredine 2000-tih Tim je osnovao i razvijao više svojih kompanija uglavnom baziranih na kombinaciji software-a i hardware-a. Trenutno je CEO Cadance Ventures Corp. - kompanije koja se bavi investiranjem u kompanije u domenu tehnologije.

Tim je 6 godina radio kao COO i CEO u Waterloo Acceleration Center (višestruko nagrađeni akcelerator u Kanadi koji je zahvaljujući Timovom vođstvu kreirao 1006 direktnih poslova, razvio fond za investicije u vrednosti od CAD$157 miliona i dobio povrat od CAD$90 miliona).

Razvio je i program studentske inkubacije koji je kasnije postao jedan od najuspešnijih kanadskih programa - Velocity, a razvio je i Intrapreneurship Spinn Out program velike telekomunikacione firme - Fibernetics.

Prijavu za predavanje možete izvršiti na ovom linku
 

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice