Treći Tehnomegdan o ‘gejming’ industriji u Srbiji

16.06.2015

U petak 19. juna, s početkom od 10 časova, prostorije Privredne komore Srbije (Terazije 23) ugostiće treću po redu IT konferenciju pod nazivom ‘Tehnomegdan’.

Ovaj događaj biće u potpunosti posvećen gejmingu, te će kvalitetni predavači upoznati prisutne sa različitim segmentima pomenute industrije.

Svi kreatori i konzumenti video igara imaće jedinstvenu priliku da kroz edukaciju putem kvalitetnih predavanja – prošire svoje vidike. Učesnici koji su prijavili prisustvo na trećem Tehnomegdanu jesu kompanije i pojedinci: Eipix, Nikola Mitić (COFA Media), Endtimes Studio, Vladimir Perić, Igor Motsnyi (Motsnyi Consulting), Aleksandar Manja (Level Up), i Petar Jovović (Crater Studio).

Što se tiče prethodne Tehnomegdan konferencije, predavanja su držali ljudi iz Dropbox-a, a na premijeri pomenutog događaja 2012. godine prisutnima su se obratili zaposleni iz Appboy kompanije koja je svrstana u Top 10 najinovativnijih startapa sudeći po Bussines Insideru.

Iz organizacije ističu da je prisustvo u potpunosti besplatno, ali da se treba na vreme registrovati zbog ograničenih mesta. Više informacija o samom događaju, kao i program predavanja možete pronaći na zvaničnom sajtu Tehnomegdana.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice