Vodeći svetski lider u pružanju HR usluga, kompanija Adecco, je novi član IKT klastera

15.11.2019

Kompanija Adecco prepoznala je rad Klastera sa ciljem zajedničkog rada na podršci kompanijama iz IT sektora

Kompanija Adecco je prepoznala značaj udruživanja i zajedničkog rada koje pruža IKT klaster Centralne Srbije. Adecco je razvio posebna odeljenja koja se bave IT kompanijama i softver inženjerima - Adecco Information Technology Serbia i kroz članstvo u Klasteru želi da se više približi IT sektoru ali i da još bolje profiliše svoje usluge usmerene ka IT kompanijama. IT sektor doživaljava veoma obavezno i želi da ponudi svoj bogatu bazu kandidata koji mogu da zadovolje zahtevne potrebe IT koampanija za kadrovima. Takođe, želi da ponudi napredne HR usluge za IT kompanije i bude deo uspeha i razvoja IT kompanija i sektora uu celini.

Adecco Group, sa sedištem u Cirihu, vodeći je svetski lider u pružanju HR usluga. Svakodnevno povezuje preko 700.000 ljudi sa poslodavcima. Posluje u više od 60 zemalja sveta, sa preko 32.000 zaposlenih stručnjaka u 5.100 kompanija.

Adecco je tu gde jeste jer se konstantno prilagođava potrebama svojih klijenata, nudi fleksibilna rešenja i širok spektar usluga – od privremenog i stalnog zapošljavanja, razvoja karijere i talenata, do pružanja usluga outsourcinga i savetovanja.

Grupa Adecco nalazi se na listi 500 najuspešnijih svetskih kompanija – Fortune Global 500.

Adecco Outsourcing je ćerka kompanija Adecco S.A., sa sedištem u Beogradu i kancelarijama u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Adecco tim čini 100 posvećenih kolega, koji na dnevnom nivou uslužuju preko 350 klijenata i preko 6000 eksternih saradnika.

Poseduje stručnost, iskustvo i sposobnost da pruži usluge najvišeg nivoa, pri čemu vodi podjednaku brigu kako o klijentima, tako i o osobama koje traže zaposlenje. Koristeći globalni pristup i lokalnu ekspertizu, u radu preduzima proaktivni pristup, postavlja prava pitanja i prilagođava se potrebama klijenata. 

Dobrodošli u IKT klaster Centralne Srbije!

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice