VoxxedDays Belgrade 2016

26.08.2016

Najinspirativnija tehnološka i biznis konferencija na Balkanu od 28. do 30. septembra

Za pasionirane programere, startapere, gikove i one koji tehnologiju doživljavaju kao istinski inspirativnu, od 28. do 30. septembra održaće se VoxxedDays Belgrade konferencija, najbolje mesto za druženje, povezivanje, inspiraciju i učenje. Program konferencije ne odstupa od svetskih i okuplja preko 80 izuzetnih govornika iz celog sveta, okupljenih da podele bogato znanje i iskustvo.

Tokom tri dana koliko traje konferencija, o najnovijim tehnološkim trendovima govoriće velika imena poput Scott Amyx i Amir Golan (Amazon), kao i profesionalci iz Googlea,

JetBrainsa, Atlassiana, RedHata, Pivotala, CloudBeesa, Yammera, IBMa, Zalandoa, Ustreama, da spomenemo samo nekoliko. Učesnici će imati priliku da saznaju o brojnim ‘vrućim’ tehnološkim i biznis temama – zadovolje radoznalost, nauče nove veštine i zabave se.

Cene karata su 400 evra (+PDV), dok su organizatori za članove IKT klastera Centralne Srbije pripremili popust od 80 evra! Za više informacija o tome, pišite na voxxed@delete-me.heapspace.rs.

Pored četiri paralelne trake, pristuni će imati mogućnost da učestvuju i u pet različitih vođenih radionica. Raspored programa proverite ovde.

Prošlogodišnji VoxxedDays Belgrade tada je organizovan po prvi put a ispostavilo se da je bio najveći i najbolje organizovan Voxxed događaj. Velika posvećenost, entuzijazam i kreativnost organizatora prepoznata je kako od strane učesnika i govornika tako i od Devoxxovaca, pa VoxxedDays Belgrade danas predstavlja najvažniju regionalnu IT inicijativu. Ovo je takođe razlog zbog kog će ovogodišnji VDB biti 2 puta veći i 4 puta zabavniji!

Za ovu godinu, organizatori VoxxedDays Belgrade konferencije pripremili su nezaboravno iskustvo:

Izuzetan program, pripremljen po željama učesnika: Prezentacije su namenjene da daju detaljne i zanimljive uvide u teme po vašem izboru, dok su radionice odlične za bliže upoznavanje sa specifičnim detaljima. Bira se između četiri različite trake na kojima će biti ponuđeni brojni govori na teme: Emerging Architectures, Disruptive Machines, Software sveta and relevantnih biznis tema.

Brojna važna poznanstva: Svi su pozvani da se druže sa više od 80 super popularnih govornika i istaknutih profesionalaca, okupljenih oko misije da uče i dele.

Odlična zabava: Ukusna srpska hrana i piće služiće se u izobilju. Konferencijski prostor svakodnevno će biti transformisan u ‘afterparty’ zonu sa koncertima uživo i opuštajućom, dinamična atmosferom. Pripremljena su i uputstva za uživanje u Beogradu nezavisno od konferencije.

‘All inclusive’ paket: Svaka karta podrazumeva pristup svim sadržajima konferencije (svim temama / trakama, kroz sva tri dana), ukusan doručak, ručak, poslastice i pauzu za kafu, pristup opuštajućim večernjim zabavama i svim prostorijama za druženje, kao i kreativnu majicu konferencije.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice