WW Imobilije nova članica IKT klastera!

24.09.2018

IKT klaster dobio novu članicu koja će se baviti podrškom IT kompanijama u njihovom rastu i razvoju

IKT klaster Centralne Srbije kontinuirano radi na povećanju sopstvenog članstva kako bi se proširio krug članica koji međusobno sarađuje na ostvairanju zajedničkih ciljeva. Članstvu je pristupila i kompanija WW Imobilije koja će se baviti podrškom daljem rastu i razvoju kompanija na teritoriji Centralne Srbije.

Kompanija WW Imobilije je ćerka kompanija uspešne firme WW Inženjering, i bavi se rentiranjem visokokvalitetnog radnog prostora a pre svega brzorastućim IT kpompanijama. Kompanija je prepoznala značaj udruživanja i saradnje ali i aktuelni trend rasta IT tržišta i potreba IT kompanija za adekvatnim prostorima i specifičnim uslovima za rad. Kroz saradnju u okviru Klastera planira da pruži povoljnije uslove za rentiranje kvalitetnog prostora na čije prilagođavanje kompanije mogu i same da utiču pre nego što se i zvanično usele.

Pored rentiranja kompanija je zainteresovana i za sve ostale aktivnosti Klastera ali i za razvoj IT sektora Centralne Srbije uopšte. Kompanija smatra da je IT sektoru neophodna i infrastrukturna podrška kako bi se razvijao i adekvatni uslovi koji će obezbediti IT kompanijama najvišu moguću produktivnost i udobnost za njihove zaposlene. Kroz rad u kviru Klastera kompanija je spremna da inicira i brojne buduće infastrukturne projekte u skladu sa kompleksnim zahtevima kompanija iz IT sektora.

Želimo toplu dobrodošlicu kolegama iz WW Imobilije i mnogo uspešnih budućih zajedničkih projekata!

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice