Zajedno za.Jedno!

28.03.2024

Prijave za humanitarni IT turnir CS 2 Vol.5 su otvorene!

IT kompanije iz Srbije se i ovog proleća, tradicionalno, okupljaju na humanitarnom turniru u Counter Strike-u.  Jubilarni, peti po redu HIT turnir, se održava 20. i 21. aprila, a kompanije svoje timove mogu prijaviti do 18. aprila. 

U prethodnim godinama, zahvaljujući sjajnom odzivu zajednice, prikupljene su značajne donacije za porodilišta u Pirotu i Priboju. Ove godine, prijavljeni timovi će igrati za novi cilj -  HITree - za šume Srbije, ali i korisnike Quantox Fondacije. 

Kupovina sadnica i realizacija pošumljavanja odigraće se u saradnji sa Zvezdinim igrama, čime zajedno dajemo doprinos realizaciji plemenite misije - 1 000 000 novih stabala za 7 godina u Srbiji. 

Učešće na turniru je besplatno, a sve domaće IT kompanije mogu prijaviti najviše do 3 tima i donirati željeni novčani iznos u zajednički fond. Kao i prethodnih godina, start u iznosu od million dinara donira kompanija Quantox Technology. 

Ovo je jubilarno, peto okupljanje gejmera na turniru a svake godine se beleži sve veći broj prijavljenih ekipa iz IT kompanija širom naše zemlje. Četrdeset ekipa je 2023. godine prošlo je kroz format online takmičenja koji podrazumeva igru kvalifikacionih, a zatim i finalnih mečeva. Za sve koji vole dobro druženje, zdravo takmičenje i unapređeni Counter Strike, čeka ih vikend koji se ne propušta!

Sve relevantne informacije se nalaze na sajtu turnira https://hitturnir.com/ a tu je i forma kojom možete prijaviti svoj tim i pridružiti se takmičenju. 

Turnir ovog proleća nosi poruku - Vreme je da nastavimo JOŠ jače i uvereni smo da će IT kompanije još jednom pokazati da je uz sjajno druženje prava pobeda Humanost.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice