WebPortal nova članica IKT klastera Centralne Srbije

04.05.2015

IKT klaster Centralne Srbije bogatiji za još jednu članicu WebPortal, Agenciju za izradu software-a i web stranica iz Kragujevca

WebPortal kao internet brend posluje od 2005. godine, a do 2009. godine je radio pod okriljem firme SBS iz Kragujevca, zaduženi za internet razvoj i marketing. Od juna 2009. posluje kao Agencija za izradu software-a i web stranica WebPortal. Iza brenda Webportal stoji tim koji već duži niz godina uspešno obavlja poslove iz oblasti internet programiranja, marketinga kao i grafičkog dizajna. Firma je potpuno okrenuta odnosima sa klijentima i u prvi plan stavlja kvalitet svojih servisa i usluga. Svoje web i hosting pakete je optimizovala kako za potebe pravnih, tako i fizičkih lica. Cilj  je da pored izgradnje sopstvenog imidža pomogne svojim klijentima kako bi se što adekvatnije i kvalitetnije predstavili širokom sloju potencijalih kupaca širom sveta.

Sedište firme je u Kragujevcu tako da sam geografski položaj grada, u centralnom delu Srbije, omogućava odličnu poslovnu komunikaciju i bliskost sa svim firmama u državi. Od polovine 2012. godine firma je u skladu sa unapred postavljenim ciljevima, postala dostupna i klijentima iz zapadne Evrope, preko partnerskih firmi u Švajcarskoj, Nemačkoj i Španiji. Pored fizičke prisutnosti, internet kao globalno sredstvo komunikacije joj omogućava odličnu povezanost i komunikaciju sa firmama iz čitavog sveta.

WebPortal objedinjuje 3 servisa, koji su grupisani prema vrsti poslova koje obavljaju.

  • WebPortal Internet Solutions je zadužen za izradu internet prezentacija, programiranje i predstavlja osnov poslovanja. Pored izrade kompletnih prezentacija firma se bavi i redizajnom postojećih web sajtova.
  • WebPortal Hosting Solutions se bavi hostovanjem internet prezentacija i registracijom domaćih .rs i .срб domena, kao i internacionalnih domena (.me, .eu, .com, .net, .org, .info, .biz, .tv, fm, .mobi). Pored registracije novih domena i hostovanja, spremni smo da Vam ponudimo jako povoljne uslove transfera postojećih domena na naše servere.
  • WebPortal Marketing Solutions bavi se ogašavanjem na internetu putem reklamnih kampanja preko Google AdWords i oglašavanje na socijalnim mrežama putem Facebook ADS-a, kao i oglašavanje na domaćim portalima putem domaćih oglasnih mreža. Pored osnovne delatnosti, za svoje klijente izrađuje kompletno marketinško rešenje, počevši od izrade logotipa, vizit karti, prezentacija proizvoda - kataloga ili CD-a, flajera, brošura, reklama...

Primarni cilj WebPortala je da dizajnira sajt koji je grafički stimulativan i efektivan i koji će uvek biti dostupan krajnjem posetiocu. To postiže pažljivo balansirajući između naprednih tehnologija i bogatog sadržaja uz optimizaciju istog kako bi se za minimalno vreme izvršilo kompletno učitavanja sajta.

Više o WebPortalu možete pogledati na sajtu firme.

Članice
IKT Klastera

Quantox Technology
4it d.o.o.
lobo-dms
singleton-solutions
Pogledajte sve članice